Η σελίδα αυτή χρησιμοποιεί cookies για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την χρήση της ιστοσελίδας, αποδέχεστε την χρήση τους.

Καλοκαιρινός οδηγός - φουλάρι

Συγγραφέας foulari.gr 03/03/2023 0 Σχόλια Σχετικά με το φουλάρι,

Υπάρχουν μικρά, μεγάλα, μονόχρωμα, floral ή με prints σε διάφορα υφάσματα που μπορούν να συνοδεύσουν όλες σας τις εμφανίσεις.

Ο λόγος γίνεται για τα φουλάρια, που αν και βρισκόμαστε στους ζεστούς θερινούς μήνες, μπορείτε εύκολα να τα εντάξετε στο καλοκαιρινό σας στυλ.

Έχεις σκεφτεί ποτέ πως τα φουλάρια σου, είναι το πιο υποτιμημένο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου; Σίγουρα τα παπούτσια, οι τσάντες και τα εντυπωσιακά κοσμήματα είναι η συνηθισμένη σου επιλογή, όμως ένα φουλάρι, μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σύνολο, για chic εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ο κλασικός τρόπος για να φορεθεί ένα φουλάρι, το δέσιμο γύρω από το λαιμό, πολλές φορές είναι απαγορευμένο τους καλοκαιρινούς μήνες εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών. Σας προτείνουμε λοιπόν να το φορέσετε στο κεφάλι σας για μια βόλτα σας στη θάλασσα ή για τις εμφανίσεις σας στην παραλία.

Είναι μία εναλλακτική λύση του καπέλου που θα σας χαρίσει τον αέρα ντίβας. Τυλίξτε λοιπόν γύρω από το κεφάλι σας το αγαπημένο σας φουλάρι και είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε!

Σχολιάστε